Paardrijles

Wil jij ook zo graag een keer goed les hebben? Eens echt wat leren? Maar wel op een diervriendelijke (zachte)manier?

Neem eens geheel vrijblijvend een proefles!

Iedereen kan op een vriendelijke manier leren paardrijden en kan een fijne band opbouwen met zijn of haar paard.

rijden met neckrope
rijden met neckrope

Ik geef paardrijlessen geschikt voor iedereen! Van beginnende ruiter tot de meer gevorderde ruiter.
Voor iedereen met een eigen paard of pony, die problemen tijdens het rijden tegenkomt, of gewoon extra begeleiding wil.

Mijn doelstelling is: Rijden met plezier voor zowel paard als ruiter. Zonder dwang, met een vriendelijke hand, een fijn samenspel tussen ruiter en paard creëren.

Ik geef les aan ruiters die met bit, bitloos en/of met neckrope willen leren rijden. Ook kunnen de lessen afgewisseld worden met oefeningen zoals grondwerk, verschillende soorten balkjes training, schriktraining (op kleine schaal, geen uitgebreid schrikassortiment), of misschien heb je zelf speciale wensen? Bijna alles is in overleg mogelijk.

Ik kom bij jou op locatie om les te geven. De lessen worden voornamelijk in privévorm gegeven, maar in groepsverband is uiteraard ook mogelijk. Alles is bespreekbaar.
Bij de eerste les hoor ik graag  van je waar jij tegen aanloopt en wat jouw doelstelling is. Na een kort kennismakingspraatje gaan we beginnen. Ik observeer eerst even hoe jij rijdt en vervolgens spring ik in. Na de les hebben we altijd een korte evaluatie en krijg je punten mee die je kunt oefenen. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen, ook als ik niet bij jou ben.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je me altijd bellen of mailen.