De praktijk

De vrouw achter de praktijk is Janine Oosterkamp, gediplomeerd osteopaat en gecertificeerd therapeut in myofasciale release technieken. Binnen mijn praktijk richt ik me vooral op paarden en honden, maar ook andere dieren zijn welkom. 

Alle dieren worden altijd in hun vertrouwde omgeving behandeld. Dat betekend dat ik naar u toe kom. Naar uw stal of huisadres. Het grote voordeel hierbij is dat de dieren niet vervoerd hoeven te worden en niet op een voor hun onbekend terrein hoeven te wennen. Dit scheelt gelijk een hoop stress. 

De basis van mijn behandelingen is rust en zachtheid. Ik neem de tijd om het dier op zijn gemak te stellen en tijdens het behandelen probeer ik zo prettig mogelijk voor het dier te werken. 

Naast het behandelen van dieren geef ik ook paardrijlessen. Bij paarden is het immers zo, dat veel blokkades opgelopen worden doordat wij op de dieren rijden. De rijlessen kunnen daarom een grote bijdrage leveren aan het lang gezond houden van het paard. 

Ook tijdens de rijlessen ligt de nadruk op een zachte manier van rijden en daarmee een fijn en nageeflijk paard te krijgen.

 

–> Terug naar Home