De praktijk

De vrouw achter de praktijk is Janine Oosterkamp, gediplomeerd osteopaat en neuro myofasciaal release therapeut. Binnen mijn praktijk richt ik me vooral op paarden en honden, maar ook andere dieren zijn welkom. 

Ik geef de voorkeur om dieren op locatie te behandelen; bij u op stal of bij u thuis. Ik merk dat het voor de dieren veel prettiger is in hun eigen omgeving behandeld te worden. Mocht het zo zijn dat u toch liever heeft dat ik uw hond in de praktijk behandel, dan is dat ook mogelijk. Dan kunt u naar de praktijk in Ugchelen komen. 

De basis van mijn behandelingen is rust en zachtheid. Ik neem de tijd om het dier op zijn gemak te stellen en tijdens het behandelen probeer ik zo prettig mogelijk voor het dier te werken. 

Naast het behandelen van dieren geef ik ook paardrijlessen. Bij paarden is het immers zo, dat veel blokkades opgelopen worden doordat wij op de dieren rijden. De rijlessen kunnen daarom een grote bijdrage leveren aan het lang gezond houden van het paard. 

Ook tijdens de rijlessen ligt de nadruk op een zachte manier van rijden en daarmee een fijn en nageeflijk paard te krijgen.

 

–> Terug naar Home